6 entry daha
  • yav bu kadın benim yeni takıntım haline geldi. nasıl çılgın, nasıl sıradışı, nasıl akla hayale gelmedik şeyler yazıyor anlatamam. mahrum kalmayın, buyrun bugünkü yazısını okuyun, faydalanın şekerim:

    "

    belalım (2) 'fenerova'

    top, fenerbahçe'ye yardımcı olmak üzere yeniden üretilmiş. ve onun en çok şansa ihtiyacı olduğu, belalısıyla cebelleşeceği, karlar düşer, düşer düşer ağlarım / hep ismini, ismini anarım, ankara gecesinde imdada yetişmiş. belalının yorgunluğuna, bu doksan dakikaya asılmayacağına sadece başkaları inanmış, kadıköylüler değil! adı kutlu youla'nın, bütün ümit'lerin kaynağının, el saka ve skoko'nun ve nerdeyse aykut kocaman kadar beğenilen ersun yanal'ın öncülüğündeki sivil hareket, eh yani bu kadar olur, dar etmiş dünyayı. bir kısacık anda top, damir'in elinde ağırlaşmış ve beni nobre'ye yolla demiş, sonra da ümit bozkurt'u yanıltmış. o anda kar da durmuş, kalpler de. sonra havai fişekler patlamış, çocukların ağlaması durmuş, barcelona'daki gurbetçi abi gülümsemiş, recep'in içindeki forma gülümsemiş, babam gökyüzünden seslenmiş: "topa vuran rıdvan mıydı?" ve başka bazı sorular cevap beklemiş:
    – pierre bey, şu kıbrıs sorununu çözer misiniz?
    – pierre bey, sizce bir pop star adayında hangi özellikler olmalıdır?
    – pierre bey, belediye seçimlerinde hangi bölgeden adaysınız? ve lütfen seçim sebebiyle saçma sapan büyüyen inşaatlara 'dur'
    der misiniz?
    – pierre bey, en çok sean penn hak etmişti zaten değil mi, sizin katılmadığınız bir değerlendirmede birinciliği?
    – pierre bey, ankara'nın taşına baktınız da mı attınız?
    – pierre bey, van gogh'la bir akrabalığınız var mıdır?
    – pierre bey, esnaf ve sanatkarlar derneğinin yeni bir hamleye ihtiyacı varmış, önerir misiniz?
    – pierre bey, memo yozgatlı'dan selçuk'a, nobre'den ümit özat'a, bütün kardeşlerinize ne kadar sevildiklerini anlatır mısınız?
    – pierre bey, en ziyade çekindiğimiz ve beğendiğimiz belalımız da şükrü saracoğlu ortamının tadını çıkarsınlar diye mi gene kurada karşımıza çıktılar?
    – pierre bey, daha önce sizi seyir zevkinden mahrum olduğumuz için aihm'ne başvurup, şikayetçi olalım mı?
    – pierre bey, sen bizim canımız mısındır?
    dır!
    pierre bey, daha önceleri nerelerdeydiniz
    ve sakın ha bir yerlere gitmeyiniz!

    "
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap