8 entry daha
  • "astral katlara giriş çalışma grubunun saki ile karşılaşmasıyla başlamıştır. bu olaydan önce uzun süre islami havass, ibrani kabalası ve eski mısır tanrı formlarına ve de özellikle sekmet’e yönelik özel çalışmalar uygulanmış, sekmet çalışmalarında astral alemin bazı bölgelerinde oldukça başarılı sonuçlar alınmıştı. tragna çalışmalarının başlamasında sekmet önemli bir faktördür.

    sekmet’e yönelik bir çalışmada, astral bölgedeki imajinatif bir sekmet tapınağında, o anda yapılan rastgele bir çalışmayı bitirirken saki ile karşılaşıldı. sekmet’in heykelinin solunda kalan büyük bir ayna görüldü. saki yolcuları buradan geçirip, dışarı çıkarttı."

    yukarıdaki ifadelerinden kolayca anlaşılacağı üzere, elemanımız spritüel çalışmaları esnasında "saki" isimli astral varlıkla karşılaşmış. bu astral varlık ona rehberlik yapmış...tabii bu astral rehber dediği bir "cin" dir. ne yazık ki şeytani bir cine mürit olmuş ve aklınca doğru yolu bulmuş.

    bu tiplerin sonu hep böyledir. allah ve resulünün ve onların sadık takipçileri olan sufilerin yolundan çıkanlar şeytana maskara ve yem olurlar. hem saparlar hem saptırırlar...istisnası hiç yoktur...

    not: islam büyüklerinden öğrendiğimiz kadarıyla kainatta üç tip bilinçli varlık vardır. insan madde formunda, cin enerji formunda ve melekler nurdandırlar. cinlerin sayısız türleri ve ırkları vardır. bunların içinde olağanüstü bilgilileri de bulunur. ancak bu bilgiler afaki bilgiler olup marifetullah'tan çok uzaktır. içlerinde az da olsa imanlıları vardır ama bunlar insanlarla ilişki kurmazlar.

    melekler ise zikirlerin operatörleridir. peygamber ve evliya haricindekilerin meleklerle görüşmesi asla mümkün değildir. "melek ilhamı" islama ters bilgiler vermez. kendini melek diye yutturan cinler ise her türlü kılığa girer, akıllara durgunluk verecek derecede bir tiyatro sergilerler.

    bütün spritüalistler bunların oyuncağıdır. kendilerinden üst rütbedeki cinlerden emir alırlar ve alt rütbedeki cinleri kontrol ederler. yani adamların bütün marifeti cinlere karışmak...tabii bu tayfa dönen dolaplardan büyük ölçüde gafildirler ve kendilerinin bir şey üzerinde olduğunu vehmederler.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap