3 entry daha
  • bilhassa konser kayıtları dinliyorsanız, o formatı daha dinlenebilir kılacaktır. ve belirtmekte sanıyorum fayda var; mp3 çalarınız boktan bile olsa, kulaklığa kıyabildiğiniz kadar paraya kıyın derim.

    kendimden örnek vereyim. 25 küsür liraya gittim starcom mp3 player aldım. kulaklığıda yanında ama o kulaklığı kullanmayıp, başka bir mp3 kulaklığı alacaktım. düştüm yollara vatan computerdan 70 küsür liraya bi kulaklık kapattım. ( bu arada kuaklığın markası aklıma gelmedi. bu entry'yi girerken gittim kulaklığa baktım üstünde markasıda yazmıyor ama bilinen bir markaydı. şimdi hatırlayamadım ismini hatırlayınca söz veriyorum size yazacağım )
    taktığımda ölüyü diriltecek bir ses + kaliteyle karşılaştım ve titonun back to the house parçasını dinledim size yemin ediyorum o anda ağlayacaktım o derece..

    demem o ki; kulaklık hakikaten önemli.. çok mükemmel bir mp3 çalarınızın olmasına gerek yok... ama kulaklığınız ne kadar mükemmelse emin olun o kadar mutlu olursunuz.. şöyle gibi birşey sanki, hani siktir-i boktan bi elektrogitarınız vardır ama bin dolarlık bir prosesör taktığınızda o gitar nasıl bir yaratığa dönüşür onun gibi...

    (bkz: vay be)

    edit: hatırladım creativedi markası. dek dubaradostuma teşekkürü borç bilirim
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap