1 entry daha
  • guzelim eksi sozluk'umuze altinci nesil olarak katilmak uzere olan insan. ilkokul, ortaokul, lise, servis, mahalle, ulan neredeyse kader arkadasim. yeri geldiginde en abuk noktalarda bile super espriler patlatabilen, ciddi oldugu zamanlari pek gormedigim, gormem icin de sebep bulunmayan adam. herif. dogdugundan beridir moda semtinde yasamis, halen de orada yasamakta, bana kapi komsulugu etmektedir.

    basketbol sever ama kisadir (hehe), kedi sahibidir, dogustan mavi oldugu halde sonradan yesile donen abuk gozlere sahiptir, genleri bir gariptir zaten, arada sirada beyaz sac cikar kafasindan, sakal birakinca teroriste benzer, kafasini kazitinca da hizbullah militanina benzer.

    birkac anekdot yazmadan da olmaz. vaktinde kendisiylen (ve bir diger karsi komsumuz ilen), apartmanlarin filan arasindan network kurma sevdasi yasamis idik. elimize almistik, o ayri, ama en azindan "wireless networking" olayini sordugumuz ve "haha burasini nasa mi sandin, kicinlan guler adam" diye yanit aldigimiz bilgisayarci dallama ile de beni hasir nesir etmistir. guzel, ve bir o kadar da sinir bozucu bir ani olarak yer etmistir, kendisine tesekkurlerimi sunar, agzina ederim.

    bir de alpin'de uc kisi olarak yaptigimiz "ben waffel istiyorum", "ben de krep istiyorum" geyigimiz de unutulmazlar arasindadir kendi capimizda. evet, ucuncu sahislara pek bir anlam ifade etmiyor olabilir, kusura bakmayiniz. ancak yazmadan edemedim. anlatinca komik olmuyor ki?

    beni amerika'ya ugurlayan ilk insanlardan biri oldugu gibi, moda sahilinde tepedeki banklara oturup, moda deniz kulubu'ne ait olan rafta kadar tas atip atamayacagimizi, hatta o raftin bir mavi balinaya kiyasla ne kadar buyuk oldugu gibi oldukca gerzek geyiklerin de vazgecilmez elemanidir.

    tek eksisi, kendisinin kopegim tarafindan pek bir oyuncak gibi gorulmesidir. ustune sinmis olan kedi kokusundan midir artik nedir, kopegim kendisini her gorusunde cildirmaktadir, dayanamamaktadir.

    ha, ilk entryn ben olayim dedim mi diyeyim, ne diyeyim artik.

    ayrica evet, eski tont10, simdiki yari pasif, yari aktif level yazari (ibne diyecegimi sandiginiz degil mi? onun da dogruluk payi var mutlaka*).
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap