77 entry daha
  • müzikal boyunca şayet evinizde kediniz varsa, karakterine göre kedinizi bulmaya çalıştığınız müzikal.

    kediniz, dışarılara çıkmayı seviyor, dişi peşinde koşan değil de dişilerin hastası olduğu yakışıklı bi kediyse rum tum tugger,

    mama dilenme konusunda cilvesi tavan yaptıysa, göbeği alıp başını gittiyse ve belki 11(!) kiloysa bustopher jones,

    sizin yaşınızı dörde katlamış, hareketi sevmiyor ve rakı masasında tavsiye veren ağır abi modunda takılıyorsa old deuteronomy,

    güzel, beyaz, cilveli bir dişiyse victoria,

    eşyalarınızı alıp sürekli bir yerlere saklama huyu varsa ve bir türlü onu iş üstünde yakalayamıyorsanız mungojerrie veya rumpelteazerdir.

    hmm, tabi mahallede tüm diğer kedilere saldıran, kıyak bir yiyecek çöpte bulunduğunda en leziz bölgesini kimselere bırakmayan, bela bir kedi biliyorsanız o macavitydir.

    kedimizi bulduk rahatladık, tamam. ama müzikal hastası bir birey olarak söylemeliyim ki fazla overrated. kedinin eniğini kaybetse bulamayacağı gibi bir dağınıklığın ayarlandığı dekor şahane, kostümler ve makyaj şahane, parçalar şahane. ancak tekrarlanan danslar, ilk perdedeki yavaş tempo göz kapaklarımı yer yer indirdi. efendi yerine piç adam tercih eden ve macavityden etkilenen dişilerin seksi dansları ve şahane mr mistoffelees dansı ilgiyi topladı sadece o kadar.

    en hoş ayrıntı da kedilerin seyirciler arasında dolaşmaları. çöp kutusundan çıkan kedi misali ani çıkışları ile seyirciyi korkutmaları ve seyirci çığlıkları.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap