245 entry daha
  • gezi olaylarında en çok aklımın kaldığı parktı kendisi. çünkü olayların merkezlerinden bi tanesi de burasıydı, acaba kuğulara ve ördeklere noldu diye.. (kuşlara üzülüyon da insanlara üzülmüyon mu mıyık diyenleri duyar gibiyim, kuğuya ördeğe üzülen biri olarak varın siz düşünün insanlara ne kadar üzüldüğümü)

    neyse ki gönüllü vatandaşların denizdeki martıları, aman göldeki martıları yani göldeki kuğuları,ördekleri topladıklarını uzaklaştırdıklarını öğrenmiştik. cidden olayların en ateşli olduğu zamanlarda etrafta hiç kuğu yoktu, martı hiç olmadı zaten.

    olaylar bitti, kuğular ördekler geri geldi.. ama martılar hiç geri gelmedi.. martı hiç olmadı ki kuğulu parkta... çünkü ankara'da deniz yok. bi ankara'da deniz yok ya la! türkiye'deki diğer 81 ilde deniz var, ama ankara'da yok yahu!

    ankara'da yaşayan kimse denizi olan bi ilde doğmamış, denize nazır evlerde yaşamamış gibi bi muamele... denizi olan yerlerde yaşayanların çoraklarda, iç anadolu'da doğmayıp yetişmemesi gibi tespit s.çmalar... iyki deniz var he yaşadığınız yerde, s.çacak yer kalmadı zira bastığınız yerde...
359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap