8 entry daha
  • o saatde işi ve adam gibi bir engeli olmayanlara sesleniyorum; ne duruyorsuunn helva yapsana helva yapsana helva yapsana wayy waayyy helva yapsana.

    40 yılda bir evlenen arkadaşım düğün için bugünü seçmiş. söyleşi saatinin bana normalde çok uygun olmamasına rağmen yinede zorlardım kendimi. ama dediğim gibi, davetliyim. zaten davet edilmesem bile giderdim o düğüne o denli arkadaşım yani. bu vesile ile bu düğünün herkese sağlık huzur mutluluk...... .. bir yastıkta....... aşkla bakın sevdiğiniz dahil herşeye........ .......... ...... nur topu gibi aydınlık evlatlar.... .... ........ ......dilerken ısrarla ayaklarınızı uzatarak veya yatarak veya hafif kaykılmış olarak yana otururken hiç olmadı tuvalette ısrarla ve artık neyse o ivedilikle kitap okumanızı diliyorum. ne okuduğunuza karışmam- özel hayata müdahaleye karşıyım.

    anayasada yeri yok evet emrah serbes yine, ama bir de onur ünlü- serkan keskin i de seviyorum. ayrıca seven sevdiğine sevdiğini söylesin unutmasın bir de şair ismet özel şiirleri onur ünlü filmlerine çok yakışıyor da desin yönetmene. polis - münacaat videosunu kim yaptıysa allah razı olsun.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap