7 entry daha
  • androidçilerin çektiği bu çile nedir yahu, 2.5ghz bilmekaç çekirdekli işlemci, 1gb ekran kartı ram'i + 3gb ram dediğiniz şey şu an bu yazıyı yazıdğım dizüstü bilgisayarla neredeyse aynı(pilim 4800mah, ram 6gb). tamam bu arm işlemci, doğrudan kıyas olmaz da benim şaşkınlıkla izlediğim konu telefon alırken aynen 2000'li yılların başındaki gibi işlemci, ram v.s. peşinden koşulması.

    benim kullandığım iphone 4s 3 yaşında bir model, 800mhz, yani 0.8ghz işlemcisi var, 512mb ram'i var(bunlar resmi değil de donanımı inceleyenlerin buldukları, apple donanım açıklamıyor). şu an ios 7, yani en son sürüm işletim sistemi yüklü, yüklemek için de beklemedim, herkesle birlikte güncelledim.

    en ufak bir takılma, yavaşlama yok cihazda, istediğim her uygulamayı, oyunlar da dahil olmak üzere kusursuz çalıştırıyor.

    şimdi sevgili androidçi dostlarımıza sormak istiyorum, siz gerçekten de bu telefona 1200 lira verecek misiniz? bence gidin aynı paraya temiz 2.ci el bir iphone 5 falan alın, kafanız rahat olsun.

    donanım özelliklerine göre telefon almak ne ki şimdi?

    tamam, bu general mobile fiyat performans canavarı olmasıyla ün yaptı, şimdi de elit versiyonu çıkacakmış da, bu telefonu almadan önce gerçekten de android ekosistemine dahil olmak isteyip istemediğinizi bi düşünün.

    ayrıca donanımhaber ilginç bir reklam kampanyasını yapıyor gibi geldi bana, inceleme yapıyoruz diyorlar ama bana daha çok reklammış gibi geliyor. bunlardan etkilenip bi ara az daha general mobile discovery alacaktım ama sorunları internetin derinliklerine, kalabalığa karışmış olduğunu fark ettim.

    1200 lira olacağı söyleniyor ki az para değil, donanımhaber gibi bir kaç sitede okuduklarınızla yetinmeyin derim çünkü "çaktırmadan" reklam kampanyası yürütüldüğü ve cihaz hakkında sağlıklı bilgi bulmanın zor olduğu izlenimine kapıldım . iyi araştırın almadan önce.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap