209 entry daha
  • darılmaca gücenmece yok, net bir gerizekalıdır. gerçi kim üstüne alsın ki bu lafı, adam daha yanlış yazdığının farkında bile değil o ayrı mesele. şu kadar sene okudun şu kadar sınava girdin şu kadar kitap okudun geyiğine hiç girmeyeceğim. bu kadar basit bir olayı bile beceremeyen insanda ben salaklık ararım arkadaş. zaten bu adam kesin salaktır dediğim insan bugüne kadar beni hiç yanıltmamıştır.

    mesela çalışan insanlar olarak gün içinde onlarca e-mail alıyoruz, inanın ne ünvana sahip sığırlar neler yazıyor neler. lan ben o maili sikime takıp ciddiye bile almıyorum, yav he he diyorum adama, gazı geçiyor zaten. üniversiteden çok yakın bir arkadaşım var, 28 yaşına gelmiş pezevenk ama adamın türkçe yerlerde, itü mezunu lan bu adam bir de. ona mesela açık açık diyorum sen bir gerizekalısın diye, tamam yakın arkadaşım seviyorum eyvallah ama gerizekalı işte ne yaparsın bunu atsan atılmaz satsan satılmaz. bu gerizekalı daha yükselecek, yönetici falan olacak, iki gram beyniyle insan yönetecek pehh.

    ha tabi şu tipler daima olacak yeryüzünde "yazım hatasını siktir et önemli olan işşş işşş". şaşırtıcı değil, zira cehaletin prim yaptığı tek ülke bizimki.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap