758 entry daha
  • recep tayyip erdoğan nasıl ki milli görüş gömleğini çıkardım dediğinde bu millet ona şans verdi ise, rakibi melih gökçek nasıl ak partide siyaset yapıyorsa, merkez sağdaki bir çok isim nasıl chp de vekil olduysa, kendisi de değişebilir ve bir şans verilmelidir.

    o değil de yahu bu ülkede değil dünya'da kaç kişi yıllar önceki hali ile aynı? insan değişebilen bir varlıktır. bu değişimler kesin ve ani bile olabilir. çok örneği vardır misal baş tacı edilen merhum turan dursun. kendisi müftü iken en önde giden ve ne yazık ki bu yüzden öldürülen bir ateist olmuştur. yine aynı şekilde bir insan ateist iken, dine de dönebilir. bunlar görülmüş şeyler. üstelik konu din. siyasetten çok daha keskin ve dogmatik bir olay. bu örnekler sayısızken kendisinin değişme olasılığına 'hadi oradan' diyenler komik oluyor.

    kendisini ele alırken aslolması gereken konu belediyeciliktir. eleştirilecekse buradan yapılması gerekir. belediyeciliğe ideoloji karıştığından dolayı ankara ve bir çok il-ilçe bu halde. belediyecilik hizmete dayanır. bir insan sizin görüşlerinize uymasa dahi çok iyi iş çıkarabilir. bundan herkes faydalanır. ülke politikası yok ki ortada. bu adam belediyecilik yapıyor. projelerini akıcı bir dille anlatıyor. bir laf vardır 'ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz'. buyrun bakınız beypazarı. ben geçtiğimiz sene jeolojik faaliyetlerde bulunmak için gitmiştim. kesinlikle gördüğüme inanamadım. müthiş bir turizm, yaşayan bir şehir. , müthiş bir belediyecilik. ilçe kadını ekonomiye katılmış, güzel bir trekking rotası, yöresel ürünler vs. vs. gerçekten istanbul'un tarihi yarımadasında bile bulamadığım profesyonellikte bir düzenleme vardı. aradaki farkı ankara'nın diğer ilçelerini gezdiğinizde anlarsınız. bunca şey ortada iken kendisine haksızlık etmek yazıktır. oy vermeyecekseniz yine vermezsiniz ancak çamur atmak yakışmaz. allah var yukarıda. inanmıyorsanız da kendi vicdanınız var.
17781 entry daha
hesabın var mı? giriş yap