8 entry daha
  • tek kitap okumanın sakıncalarını gösteren şahıs. pek çok insan düşmanı gibi çok büyük "sözde"hayvan dostudur buyrun türkçe düşünceleri: " özürlü bir çocuğun ölümü başka bir çocuğun daha iyi bir yaşam beklentisine yol açacaksa, özürlü çocuğun öldürülmesi durumundaki toplam mutluluk daha büyük olacaktır. ( çok matematiksel çok bilimsel hatta çok evrimsel değil mi!) birinci çocuğun mutlu yaşamının kaybı ikinci çocuğun daha mutlu yaşamının mutluluğuyla aşılır. böylece, eğer hemofili hastası bir çocuğun öldürülmesi diğer insanlar için bir zarar oluşturmayacaksa, bütüncül bakış açısıyla, onu öldürmek doğru olacaktır."

    edit: hayvanlarla seks konusunda da çok bilimsel görüşleri mevcutmuş (bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/peter_singer) (bkz: https://qz.com/…s-actually-becoming-a-better-place/) "hayvanlarla seks hayvana zarar veriyorsa illegal kalsınmış ama hayvanlarla seks her zaman zulüm içermezmiş ve bazen "iki taraf" için de zevk veren karşılıklı eylemler! olabilirmiş." ( biz bilemiyoruz tabii onun gibiler biliyor!) kılavuzu karga olan neye batıyordu ? yazık böyle kanaat önderleri olan organizmalara! hayvanlarla cinsel ilişkide sakınca görmeyen adamın hayvansever entellerin gurusu olması, dört dörtlük mürid-guru uyumu.

    edit 2: aklıma geldi de, madem hasta bir bebeğin ölümü sağlıklı bebeklere fayda sağladığı için faydalı bir durum, bu guruyu habire alıntılayan hayvantapar fanları niye günde 98765 kere "bacağı sakat köpüşe yardım", " karnından ur sarkan kanser köpeğe tedavi" ,"felçli köpeğe kaplıca tedavisi lütfeeen" diye zırlamaktadırlar? gurunuz faydacı, bırakınız insanlar gibi ölüp sağlamlara yer açsınlar değil mi? bir de "insanlar çok ürüyorrr, azalsın , soyu tükensin dediğiniz insanlar her yıl köpek gibi ürese senede 10 yavrudan hesaplayın işte. efendim?(bkz: it gibi üremek)
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap