• 1996 yılında özel tarsus lisesi'nden mezun oldu. aynı yıl girdiği istanbul üniversitesi istanbul tıp fakültesi'nden 2002 yılında mezun olarak tıp doktoru diploması aldı.

    2002 yılında başladığı uzmanlık eğitimini, şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi, plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi kliniği'nde tamamladı. asistanlık eğitimi süresince yurt içi ve yurt dışında yayınlanan birçok bilimsel araştırma ve makalesi bulunmaktadır.

    2008 yılında, amerika birleşik devletleri'nde bulunan paces plastic surgery kliniğinde estetik cerrahi ve lazer tedavileri konusunda çalışmalarda bulundu.

    2009 yılında ebopras (european board of plastic, reconstructive and aesthetic surgery) tarafından brüksel (belçika) ve almanya (aachen)'da gerçekleştirilen sınavlarda başarılı olarak avrupa plastik cerrahi yeterlilik sertifikası aldı ve european board certificated plastic surgeon ünvanı kazandı.

    2009-2011 yılları arasıda mecburi hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi. op.dr.ali tufan soydan, 2011-2013 tarihleri arasında bursa'da özel sağlık kuruluşlarında çalıştı .ocak 2013 tarihi itibarı ile özel jimer hastanesinde estetik ve plastik cerrahi kliniği kurulumunu gerçekleştirdi. op.dr.ali tufan soydan hala jimer hastanesi estetik plastik cerrahi ve lazer uygulama merkezi medikal direktörü olarak hizmet vermeye devam etmekte ve bilimsel çalışmalarını sürdürmektedir.

    web sitesi: [http://www.alitufansoydan.com/tr http://www.alitufansoydan.com/tr]
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap