• lan sahiden bir garip. bana mı anormal geliyor? normal olan bu mu? çözemedim.

    ne zaman dışarı çıksam gelecek vadeden borussia dortmund futbolcusu saçlı ; genç feminen nişantaşı modacısı imajı tipler görüyorum. işin garibi bu avrupalıda normal dururken, bizde başarılı az örnek hariç eşek sikine kelebek konmuş, kültür karmaşası, dış batı-iç doğu, ortadoğulu tip-batılı ergen imajı gibi kaoslara yol açıyor.

    hani futbolcular maç başlamadan 45 dakika önce sahaya çıkarlar, at yarağı gibi kocaman kulaklıklarla akıllarınca etrafa cool pozlar verirler ama içlerinde esasında kamil yatar ya... öyle bir uyumsuzluk.

    şu fotoya bir bakalım;
    https://mobile.twitter.com/…517607607255040/photo/1

    olcay'ı severim. hiç ummadığım kadar başarılıdır. hem de iyi çocuktur fakat bu tipler ne güzel kardeşim? o saçlar, o sikimsonik pantolonlar, zaten iskelet gibi bacaklara tayt gibi kotlar, garip ayakkabılar, pantolonların paçaları kısa, saçlar illet, sakallar bir garip. fotoğraftaki güzel tek şey kel arkadaşın kot gömleği.

    bu fotoyu referans olsun diye gösterdim. oğlum bunlar nasıl imajlar böyle? sokakta, avmlerde vs bir sürü de bunlardan var. sibel can-hakan ural'ın oğluna girmeyim ağlayasım geliyor zaten o çocuğu görünce.

    farklı giyinmek, farklı imaj vs güzeldir de açıkçası doğulu tipine yapay imaj eşek sikine kelebek konmuş gibi oluyor.

    şaka maka benim de bir kaç dar pantolonum var ama abartı değil. kırmızı ve dar pantolon meselesine hiç girmiyorum zaten.

    tamam bu moda iyiydi, güzeldi. hadi artık normal hallerimize dönelim. gelecek vadeden alman orta saha oyuncusu imajı bitsin artık. galatasaraylı veysel sarı bile saçları kabartıp yana doğru kıvırmış. te allam ya. sabri, servet bile utanmasa uzatıp yana doğru kıvırcak nerdeyse.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap