19341 entry daha
  • danışmanlarınız söylemez bay başkan ben söyleyeyim; sandığınız kadar yüksekte değilsiniz, temsili demokrasiyle yönetilen bir ülkede hükümetsiniz, hepsi bu kadar. yaptığınız iş için maaş alıyorsunuz. rüzgar esse iktidarımı sallıyorlar demeniz yersiz, iktidardır sallanır ve devrilebilir de hatta. tekrar ediyorum yaptığınız iş kutsal filan değil, işinizi iyi yaparsanız bir allah razı olsun diyen olur mutlaka ama demeyedebilirler çünkü işiniz bu.

    allah biliyor tek sözünüze inanmam, kural olarak siyasetçileri sözleriyle değerlendirmemeyi tercih ediyorum. insan belli bir yaşa gelince karşısındakini 'hiç' yerine koyarak konuşan insanlardan usanıyor evet siyaset konuşularak yapılan bir iş diyenler olacaktır ama değil, eminim. konuşmalarınız gerçekten kötü, 'bunlar' kelimesini kullanmakta hatalısınız, siyasete ait bir kelime değil o.

    yolsuzlukla suçlanan üyeleriniz inşallah aklanır, hepimizin ailesi var kimsenin suçlu olmasını dilemeyiz. nedir insan hata yaparsa bunu önlemek için kanun devreye girer ve şeriatın kestiği parmak acımamalı.

    danışmanlarınız bilirler, a.h.tanpınar'ın huzur adında bir romanı var, orada 'muvazaalar daima tehlikelidir, bu güne getirdikleri kolaylıkları yarın çıkaracakları güçlüklerle ödetirler' diye bir söz vardır, aklıma geldi.

    siz bir halife ömer değilsiniz, keşke olsaydınız ama. lise-üniversite öğrencilerinin siyasetle uğraşanlarına bu ülkede polis eliyle yapılanlara tek söz etmemiş birinin, yolda beklerken dövülen bir insana üzüleceğini düşünmüyorum, bunu siyaseten kullanmanızdan bir insan olarak utanıyorum evet. o insanın mahremiyetine saygınız olsa bunu kullanmazdınız yani o eleştirdiğiniz medyayla aynı yerdesiniz.

    hepsi bu.
53331 entry daha
hesabın var mı? giriş yap