3 entry daha
  • başbakan adına cevapladığım sorulardır.

    1- bir bakana 700 binlik saati paralel devlet mi verdi?

    şimdi öncelikle şunun altını çizmek lazım. bu saat 700 bin lira değil. faturası elimde önümüzdeki cuma yayınlayacağım. bakın altını çiziyorum. saat 700 bin lira değil. sen vatandaşın elindeki saate kolundaki bileziğe ne hakla karışıyorsun? sen önce batırdığın ssk'nın hesabını ver!

    2- ayakkabı kutusundaki 4,5 milyon doları paralel devlet mi koydu?

    eyy kemal! bir banka müdürü parasını nerede saklayacağını sana mı soracak?! adam çal(ış)mış kazanmış. istediği yere koyar parasını. hem sen milletin özeline ne hakla giriyorsun! bu özel bu özel genel değil! kasetlerle gelenler şimdi bize hesap sormaya kalkmasın! daha dün yolsuzluk dosyalarının önünde resim çektirip poz verdiğin adamı istanbul'a aday yaptın. o dosyaları oraya kim koydu. önce sen bunlara cevap ver!

    3- bakanların çocuklarının yatak odalarına en az senin boyunda 7 kasayı paralel devlet mi yerleştirdi?

    şimdi efendim bunlar yine çıkmışlar ortaya. affedersiniz resmen sirk oynatıyorlar. bir kere bu resimleri kim sızdırdı ortaya bana onu açıklasınlar. hah kim servis ediyor bunları? orada resimlerde açık ve net bir şekilde görülmekte. oradaki tam 6 kasa bakın 6 tam 6 kasa benden kısa. bunlar yalan söylemeyi adet edinmişler. işte cehape zihniyeti bu.

    4- o kasaların içindeki milyon dolarları paralel devlet mi yerleştirdi?

    bugün cehapenin genel müdürü çıkmış paraları paralel devlet mi yerleştirdi diyor. velev ki paralel devlet yerleştirmedi. bu parayı oraya kimin koyduğunu ispat etmeyen müfteridir, şerefsizdir!

    5- yatak odalarındaki para sayma makinalarını paralel devlet mi yerleştirdi?

    bakın tutturmuşlar bir para sayma makinası. biliyorsunuz daha bugün binlerce tablet dağıttık. son 11 yılda dağıtılan tablet sayısı cumhuriyet tarihinde dağıtılan tablet sayısının tam 10 yüz bin milyon katı. bunu hiç dillendirmiyorlar. ayrıca sırf çocuklarımız muhafazakar yapımıza uygun yetişsin diye f klavyeyi zorunlu tuttuk. cumhuriyet tarihi boyunca en çok duble yol yapan hükümet parayı makinayla mı sayar. soruyorum size buradan!

    6- ailece reza zarrab'ın uçağıyla umreye sizi paralel devlet mi götürdü?

    şimdi reza'yı dillerine dolamışlar. bu adama ben kefilim. bu adam tam bir hayırseverdir. her cuma camide görürüm. her bayramda el öpmeye gelir. orucunu tutar. şimdi bu ak'a kara çalmak istiyorlar. umreye gitmişiz ya işte bunlar ondan rahatsız! bunlar istiyorlar ki uçak olmasın yine kağnılarla iş görelim. 3. havaalanına da işte bu yüzden karşılar..

    7- 4 bakan, adı yolsuzluğa bulaşınca istifa etti, 4 bakanı paralel devlet mi istifa ettirdi?

    bildiğiniz gibi biz bu yola çıkarken 3 dönem kuralı ile çıktık. 3 dönem sonunda zaten burada olmayacaklardı. bakanlarım tatile bir kaç ay erken çıktı diye mi rahatsızsınız? ayrıca 4 bakanın istifa etmesi olayı tamamen yalan. meclis tutanaklarından bakın belgelerle konuşuyorum tutanaklarda bu bakanlardan birinin görevden alındığı görülebilir...

    8- 4 bakan istifa ederken benim lehime deklarasyon imzalayın demiştin. paralel devlet mi istedi?

    biz bu yola kefen giyip çıktık. bakanlarım giderken ben üzülmeyeyim diye bir mektup yazmışlar. altlarına imzalarını atmışlar. beni duygulandırdılar. biliyorsunuz benim çocuklarım türkiye'de okuyamadı. kimse onlara yıllık yazıp veda edemedi. şimdi bunu bize çok görmüşler. biz hep bunun acısıyla yaşadık. işte bunlar hep bu zihniyetin eseri.

    9- kendine özel medya oluşturmak için havuz oluşturdun. 100’er milyon dolardan toplam 630 milyon dolarlık. bu havuzu paralel devlet mi oluşturdu?

    biliyorsunuz gezide de bu medya ortalığı karıştırmıştı. bunlar emirleri okyanus ötesinden alıyorlar. memlekette kimin ne haber yaptığına kimse karışmıyor. bu millete hizmet eden saygın iş adamları birleşmiş kanal almış. buna kim karışabilir? gezi ile bizi yıkamayanlar şimdi havuz diyerek saldırıyorlar.

    10-oğlun bilal erdoğan türgev diye bir vakıf kurdu. devletten ihale alanlar o vakfa rüşvet ödedi paralel devlet mi istedi?

    bunların amacı belli. oğlum bilal üzerinden bana ulaşmak istiyorlar. oğlum yardım vakfı kurmuş. hayır işi yapmış. hayır işleri için devletten imar izni istemiş. bundan daha doğal ne olabilir? bir kere vakfa ödenen paraya rüşvet denmez. bağıştır o bağış. hayatında hayır işi yapmamışlar bunları bilmez tabi. biz hayır işlerini de çok iyi biliriz.

    11- iki villaya valini sattın, iki villa için vali satmanı paralel devlet mi istedi?

    tutturmuşlar iki villa. bir kere o villaların yeri 35 yıl önce alınmış. yani vali daha ortada yokken o villalar varmış. şimdi tarihi eser varmış sit alanıymış diye iftira atıyorlar. tarlanın ortasında sütun varken kim alır o arsayı? akıl var mantık var. şimdi biz o sütunları inceliyoruz. kim koymuş onları oraya ortaya çıkaracağız!



    peki bu işkenceyi kendime niye yaptım. normal şartlarda bu soruların en muhtemel cevapları bunlar olacaktı. şimdi belki başka bir şey uydururlar. merakla bekliyorum...

    önemli not: tekrar okudum da içime tayyip kaçmış ya lan. şeytan çıkarmayı bilen ulaşsın lütfen!
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap