7 entry daha
  • yaklaşık 4 yıldır içinde bulunduğum ve 2.5 senedir çok güzel kazanç elde ettiğim marketing dalı. ne asw full packageler kazandıkta vakitsizlikten gidemedik. ama 2015 etkinliğinde kesinlikle vegas yolu göründü.

    türkiye de malesef hala istenilen ivmelenmeyi yakaladığını düşünmüyorum. saçma sapan evde otur para kazan diye satılan e-book ların hepsi yalandır. warriorforum ve benzeri platformlarda bu e-booklar free olarak dağıtılmaktadır. türkiye'de advertiserların payoutları ve cpa networklerin komisyonu publishera roı yakalanacak birşey bırakmaz. bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorsanız yabancı paid membershipli forumlarda vakit geçirmeniz ve yabancı networklerle calısmanız gerekmekte. 2013 son 6 ay da muhteşem ivmelenen ve 2014 ün yıldızı olacağını düşündüğüm niche ise kesinlikle mobile.

    yıllar sonra gelen edit :
    çok fazla mesaj alıyorum ve pek çoğuna dönemedim. ufaktan affiliate marketing ile alakalı bir blog açma fikri 4-5 senedir aklımda vardı fakat vakit bulamamıstım. şimdi ufak ufak calısmalara başladım eğer sizde affiliate marketing ile ilgileniyorsanız http://eepurl.com/boyp3r linkinden mail liste kayıt olabilirsiniz. blog yayına geçtiğinde haber verilecektir.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap