76 entry daha
  • kişiliğinizi evrimleştiren bir hegemonyadır.

    özel sektörde ilk çalışmaya başladığım da hanım hanımcık bir şeydim.ensesine vur ağzından ekmeğini al. hani böyle birisi benim yanımda 'lan' diye hitap etse karşısındakine, ' lütfen argo konuşmayınız ' diye çemkirirdim.
    zaten meslek itibarıyla hep böyle dayılarla amcalarla filan çalışıyosunuz. illa ki kahvehane muhabbeti dönerdi ortamda. yüzüm kızarırdı filan. bir de böyle candy gibi bir tipleme yaratıyordum insanlarda, yaşlı teyzelerden cok duydum ' ayh yanaklarında pek güzel gel bi seveyim seni ' minvali cümleler. ne diyosunuz amk mühendisim ben mühendis diyemedim hiç. teyzenin biri gelip odamda çoraplarını değişirdi, yetmez ' kız git bana şurdan bi su getir ' derdi. toprağı bol olsun.

    neyse.

    iki yıl geçti üzerinden.bugün okulumun bitip özel sektöre başlamış olmamın ikinci yıl dönümü.

    iki yılın sonunda , işe gelmesin diye iş yerinde ayinler yapılan bir kadına dönüştüm. küfür konusunda bir uzman çavuşla yarışabilecek seviyeye geldim. zaten mühendislik, en çok küfür edilen üç beş meslek dalından biri. birisi iş yerinde libera hanım diye seslendiğinde ' ne var be yarram ' diyorum tabi içimden diyorum bunu. henüz o kadar hayvanlaşmadım. çok güzel tesbih cekiyorum mesela. bir de ağzımı doldurarak ' hasssiktirr ' i cok iyi söylüyomuşum. öyle diyolar.

    iki yıl sonra ruhsal değişimleri tekrar bildireceğim. büyük ihtimal bıyıklarım terlesin diye mach 3 turbo kullanıyor olacağım o senelerde.
201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap