aynı isimde "eyüp can" başlığı da var
  • mart 2004 tarihi itibariyle zaman gazetesindeki görevinden ayrılıp doğan grubu’nun finansal forum gazetesine geçen basın emekçisi.

    okurlarından bazıları bu hareketini onaylamamıştır:

    eyup bey, yazinizda sizi bugunlere getiren, yetismenizde onca emegi bulunan, size 21 yasindayken bir sayfa ayiracak kadar guvenen, ardindan da amerika'ya yollayan ve uzerinizde tonlarca hakki oldugunu dusundugum zaman gazetesine bir tesekkur bile etmeden sanki burda olmaniz bir lutufmus gibi ayrilmanizi cidden yadirgadim, vefa denen sey bana gore en azindan okuyucularin onunde bir tesekkur etmeyi gerektirirdi.
    gatherer

    ayrılmanız, para ile ilgili ise vay! iyi bilirsin ki zenginler de ölür.hayatını alacağın para ile daha güzel yaşarsın. doğrudur , gene bilirsin ki bu gazetenin kökleri göz yaşı ile sulanmıştır, sulanmaktadır. her şey para değildir.
    suat aslan

    zaman gibi bir gazeteyi bıraktığınız için sizleri kınıyorum. size yakıştıramadım. zamani çok çok çok arayacaksınız.
    aydin kurt

    muhafazakarlik la dalga gecen alayli ve bohem uslubunuz beni son zamanlarda yıldırmıştı. ben sahsen gazetede miadınızı doldurduğunuzu düşünmekteyim. çünkü hep bir özenti içinde oldunuz. bundan sonra dünyanın "maddi" gerçekleri sizi nasıl etkileyecek bakalım. bence sizin bazı gerçeklerle yüzleşmeniz için çok iyi fırsat.
    idil
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap