8 entry daha
  • yahu nasil unutulur, dansingin dahi fi tarihinde yazildigi sozlugumuzde nasil olur da erturk'umun dunyayi ele gecirmeye dayali programi es gecilebilir?

    hani dun gibi aklimda, erturk belli ki apo, pkk, hainler ucgeninden yildigi bir gunun aksaminda ekranlarimiza konuk olmus, baykus gibi tunedigi mevkiinden komsu devletlere, ulkelere alenen ultimatom cekmis, goz dagi vermis, grafik araclar ile isin ciddiyetini ortaya sermisti.

    erturk bir vtr vasitasiyla arkasina konuslandirilmis olan dev ortadogu haritasina isaret ediyor

    "iste suriye, senelerdir hatayi kendi topraklarinda gosteren , terorist basi apoya destek olan suriye. siz bu haritanin su sekilde degismesini ister miydiniz?" diyor, o sirada teknik masadan birisi suriyeyi bucket fill ile kirmiziya boyuyor, turk topraklarina dahil ediyordu.

    erturk bu programda artik illalah dedigi, surasina kadar geldigi her ulkeyi bir kez bucket fill merifetiyle ulkemize katmis, neticede ulkeyi osmanlidan bu yana yasanmamis bir ebada ulastirmayi bilmisti.

    erturkumun harita boyayarak ulke veya ulkeler fethettigi bu proraminin ardindan seneler gecti. hala ne zaman bucket fill ile bir isim olsa elim gicisir, icim urperir, haritalar bulmak

    "ya siz togolular? ulkenizin uzantisini dis mihraklara satip fly.to.pkk adresine izin veren siz, soyle (klik) bir manzaraya ne derdiniz?" demek, bir yanginin kulunu yeniden yakip gecmek isterim.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap