364 entry daha
  • hakkinda bir takim arkadaslarin gereksiz ve anlamsiz buldugu bir sahneyle ilgili bir takim gozlemlerimi paylasmak istedigim dizidir. bundan sonrasi spoiler.

    --- spoiler ---

    frank'in homoseksuellige yatkinligi bariz vardi. ben seyrederken 3 sahnede bir takim mesajlari almistim ki, bu yasanan ve homeseksuellik de iceren threesome'i aciklar:

    1. francis'in adi verilen kutuphanenin acildigi organizasyona gidip arkadaslariyla vakit gecirmesi, ve sonunda bir tanesi ile homoseksuel bir iliskilerinin olduguna dair bariz konusmalar gecmesi. bu gay iliskiye yonelik en guclu kanit idi.

    2.2 adam bir kadinin oldugu threesome'li bir porno filmi seyrederken meachum'un iceri girdigi sahne var ki, anlasilan meachum'um gormesini istemis zaten o sahneyi. sonrasinda bunu esine anlatti gulerek, esi de geri gulumsedi.

    3.bir yerde meachum'a adiyla hitap etti derin dusuncelere dalmisken, esi de sen normalde korumalarina boyle ismiyle hitap etmessin dedi. o da gulucuk atip cikti disari, sonra karisi da dusuncelere daldigi kisa bir an yasandi, kamera suratina zoomlarken.

    4. hatta simdi yazarken aklima geldi, hic hediylerden hoslanmayan ve her bir hediyeyi dagitan ve kartpostallari cope atan francis meachum'um hediyesini cok begendi, ve etkilendigini belli etti. hatta takti bile o kol dugmelerini yanilmiyorsam. ısminin ve soyadinin basharfleri f ve u vardi dugmelerde ki, fuck you lafini da akillara getiriyor enteresan bir sekilde.

    --- spoiler ---
1782 entry daha
hesabın var mı? giriş yap