4 entry daha
  • 735mb'lik bir kurulum dosyasini download ettikten sonra heyecanla daldim. sistem konfigurasyonuyla ilgili hic bir sorun cikmadi.

    karakter yaratma hikayesi super. boyle super kahraman hikayelerinden keyif alanlarin hastasi olacagi cinsten. once karakterin orjinini (magic, mutant, science, natural) seciyorsunuz. buna gore karakterin sahip olabilecegi gucler farklila$iyor. bir de archetype diye bi$ey var karakterinizin guclerinin saldiriya mi odakli yoksa defansif mi olacagina dair bir skala. arkasindan bir primary bir de secondary power secip kostum tasarlama a$amasina geciyorsunuz.

    kostum tasarlamak cok eglenceli hemen hemen her marvel tiplemesini yaratmak mumkun. yanli$ anlamadiysam kostum yaratmada tek eksiklik pelerin olmamasi. gerisinde secenekler cok fazla tatmin olmamak mumkun degil.

    karakter yonetimi star wars galaxies'e ali$mi$ olanlar icin biraz garip gelebilir en ba$ta invert mouse oldugundan. diger yandan kontroller cok basit ko$ zipla saldir $eklinde. konsol monsol da yok. boyle shoot em up gibi dolaniyorsunuz. oynadikca xp kazanip level atliyorsunuz ve level atladikca yeni super guclere sahip olabiliyorsunuz.

    oynadikca diger izlenimlerimi bildirecegim.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap