60 entry daha
  • aniden aynı öldükleri günkü halleriyle geri dönmeye başlayan insanların hikayesini anlatan dizi. kendisini müthiş bir gizemle çerçeveliyor, ilk bölümde de geri dönenin bir çocuk olmasıyla turnayı gözünden vuruyor. ama dizinin geleceği çok parlak değil gibi.

    reenkarnasyon çok tehlikeli bir konu. the 4400 böylesi bir konuyu güzel bir şekilde işlemişti. ama bu kadar bomboş bir tuval üzerine resim yaparken kontrolü mutlaka elde tutmak gerek, yoksa çok saçmasapan bir şey çıkar ortaya. dizinin başındakilerin bu gizemin ardını nasıl dolduracaklarını bildiklerine pek emin olamıyorum açıkçası. onlarca yıl sonra döndüğü gibi iphone’da oyun oynamayı başaran çocuk yazabilen bir ekipten bahsediyoruz sonuç itibariyle.

    omar epps bir diziyi sırtlayacak kadar ünlü bir oyuncu değil, ama başarılı bir iş çıkarıyor. onu hastanede görmek bile hemen house günlerini akla getirse de zaten yepyeni bir karakter çıkartmaya uğraştığı pek söylenemez. ilk bölüm itibariyle çok yüzeysel bir karakteri var. çok parlak bir oyuncu kadrosu da yok.
    atmosferi değil ama üzerindeki sis perdesi çekici bu dizinin. yine de ikinci bölüm itibariyle sağlam adımlar attıkları izlenimi uyandıramazlarsa vakit kaybetmeye değecek bir orijinalliğe sahip değil.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap