17 entry daha
  • bu adamı da karısını da tanımam etmem, lakin bu haftaki milliyet tv röportajında o kadar sinir oldum ki yazmam lazım!

    öncelikle dizi sürelerinin kısalmasını istemiyorlar. "5-6 daire alma istekleri" yüzünden sektöre dair bilgilerinin olmadığını anladık. yani varsa da tamamen duygusal. yoksa o uzun diziler yetişecek diye set ekibi mahvoluyormuş, uykusuz rejiler araba kazalarında ölümlerden dönmüş/ölmüş önemi yok!

    bunu geçelim, kendisini muhteşem yüzyıl'da sultan zanneden tolga bey'in kadınlara dair incilerine bakalım-parantez içleri bana ait:

    y.ş: tolga benim şehir dışı işlerine gitmemi istemiyor. (neden navigasyonun mu yok canum???)
    muhabir: kıyafetlerine de karışır mısınız?
    tolga haşmetleri: kıyafetlere de karışıyorum. zaten ben karışmasam da yeliz ne giyeceğini biliyor. (aa sahiden mi? o yaşına kadar sen giydirmediğin halde mi? bak seen!) yeliz mini etek giymez. (tolga'nın beyni: mini etek giyen kadın o...dur) küçükken annemin ve teyzemin de kıyafetlerine karışırdım. çünkü o benim, kimseyle paylaşamam. (ayrılınca katil olan kocalar da bu kafada yelizcim dikkat!)

    muhabir: evlenmeye nasıl karar verdiniz?
    tolga h: ...yemekten sonra yeliz'e "hadi gel evde bir şeyler içeriz" dediğimde, "ne münasebet ben evime gidiyorum" diye karşılık verdi. içimden "evlenilecek kızı buldum" dedim. (tolga'nın beyni: evlenilecek kız var eğlenilecek kız var caağnım) ... yeliz'den gecenin bir yarısı türk kahvesi isteyeyim itiraz etmeden kalkıp yapar. (sultan mode on) hayatımda annem gibi bir kadın olmasını istiyordum. (freud'a bırakalım bunu) 33 sene beklediğime değdi. bizim piyasada böyle bir kız görünce hemen evlenmeye karar verdim. (pardon ne varmış sizin piyasada? her oyuncu kadın o... mu cağnım?)

    yeliz de adamı parfümsüz yolluyormuş sete kıskançlığından... hey allam... türkiye'de evlilik ancak böylelerinin evcilik oynamasına deniyor ya işte bunu seviyorum!

    kaynak
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap