46 entry daha
  • kocaeli anadolu teknik lisesi'nin meşhur "badi faruk" lakaplı hocası, elektrik makinaları dersinde bir elektrik moturunun iç sargılarının nasıl plastik çekiçle dövülerek yerleştirileceğini uygulamalı olarak göstermektedir. bir yandan motorun iç yüzeyini nefes nefese çekiçlemekte arada da arkadaki masadaki kültablasına koyduğu maltepe sigarasından nefesler çekmektedir arkasına dönüp. sınıf, hocanın cevresinde bir hilal oluşturmuş olayı izlemektedir. bu esnada afacan bir öğrenci, faruk hoca motoru çekiçleyip masasındaki kültablasını görmediği zamanlarda hocanın sigarasından içmekte ve hoca arkasını dönmeden sigarayı yerine koymaktadır. sınıftaki minik kıkırdamalar eşliğinde:

    bf*: çocuklar! sargılar iyice içeri girene kadar plastik çekiçle döveceksiniz bu sargıları!
    ç*: tak tak tak tak tak tak tak!
    *: hüüüfffffffffffffffffff (sigaradan nefes çekme efekti), püüfffff (dumanı üfleme efekti)
    s*: <sessiz> kikikiki. eki eki eki eki </sessiz>
    bf: rotor motorun iç yüzeyine hiç bir şekilde değmemeli! (o sırada arkasına döner ve sigarasından bir nefes daha çeker) hüüffffffff . (sigarayı kültablasına geri bırakır ve motoru çekiçlemeye devam eder ) püüffff (duman üfleme efekti)
    aö: hüüffffffff. püüüffffffff
    s: eki eki eki
    bf: hüffff. püffff...
    aö: hüüffff. püüffff
    s: eki eki eki eki
    bf: hüüfff. büffff....

    3-4 nefes sonra motoru çekiçlemeye devam eden badi faruk birden durur, bir kaç saniye düşünür, büyük bir hışımla arkasını döner ve afacan öğrenciye patlar:

    - ıslatma amına koduğumun sigarasını göt!

    sınıf göt olur ve oluşan sessizliği çekicin gürültüsü bozar:

    - tak tak tak tak tak tak.....
483 entry daha
hesabın var mı? giriş yap