6 entry daha
  • hem kustah hem de tutkulu havasiyla asik "olunmaya" egilimli ariza kisinin sarkisi. bir taraftan da "ay git be deli" diyen liseli kizin arkasindan "eninde sonunda beni seveceksin" diyen serserinin sozlerinin martin'in agzindan cikmis hali. bu yuzden "seni kimseye yar etmem laaan"in yerini "it is written in the stars above" almistir..

    video'sunda da bu temayla alay edilir, dave "loser'sam bile en iyisiyim!" havasinda bir sarkici rolunde oldukca basarilidir. zaten video'da oynayan ve grubu "dipiç mud - it's too good" diye sunan yonetmen, image maker vs anton corbijn'de bir roportajinda dave icin rol kabiliyeti yuksek, digerleri icinse kibarca kazma demistir. ayrica bu video'nun son sahnesinde dave'in eliyle yaptigi " losers!" hareketi bir donem devotee'leri arasinda pek de tutulan bir hareket olmustur..

    konserlerde gosterilen video'da ise cool insanin ic cekismeleri ve fazla dusunmesi nedeniyle harekete gecemeyip pazari yavsak olana birakmasi incelenir. en azindan ben oyle yorumladim..

    bu sarkinin en bir guzel mix'i bt remix'idir, somebody'den de sample'lar bulunur bu mix'te. bir de club 69 mix'i vardir guzel..
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap