17 entry daha
  • yanlışsam düzeltin, tarihte ilk defa 2 türk takımı bir avrupa kupasında final oynayacaklar, daha önce yarı finaller, çeyrek finaller vardı ama finali ben hatırlamıyorum.

    bir fenerbahçeli olarak, iki takıma da şimdiden teşekkür ediyorum, kim kazanırsa kazansın, kazanan türk basketbolu, türk kadını olmuştur. hatta kayseri kaski'yi de unutmayalım, onları da buraya kadar geldikleri için tebrik ediyorum, 2 finalisti zorlamalarına bakılırsa, diğer grupta olsalardı, bourges yerine gruptan çıkmaları işten bile değildi.

    tam da 2 kulübün yöneticilerinin resmi siteler aracıyla birbirlerine saçma sapan göndermelerde bulundukları bu anda, bu iki kulübün kadın takımlarının finale çıkması gülümseten bir ironi oldu.

    maçın rusya'da oynanacak olmasına da seviniyorum, çünkü burada olsa, kulüp yöneticilerinin saçmalamalarının dolduruşuna gelen taraftarlar mazallah kan dökebilirdi, oralarda farklı takımları tutsalar da türk takımlarını her şartta destekleyen gurbetçilerimizin medenice maçlarını izleyip, kazananı alkışlayacağından eminim. (tabii buradaki bazı futbol taraftarları orayı karıştırmaya gitmedilerse, gitmediniz değil mi :p)

    ayrıca bu maç çoğu kimse farkında değil ama 2 takımın da yerel rekabetten beslenen doğru yatırımlarla iddialı birer konuma geldiklerinde ne gibi sonuçlar doğacağının bir göstergesi. bu iki takımın birinden biri vasat olsaydı, diğeri o kadar yatırım yapmaya gerek duymayacak ve sonucunda belki ikisi birden final yüzü göremeyecekti. "galatasaray olmazsa fenerbahçe olmaz, fenerbahçe olmazsa galatasaray olmaz" sözü kimilerine çok saçma gelse de işte bu gibi durumlarda bir kez daha doğruluğu kanıtlanmış bir sözdür.
239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap