1 entry daha
  • hakkında neredeyse hiçbir şey yazılmadığını görünce şaşırdığım ve bari bir iki şey yazayım dediğim, samsungun son çıkardığı tablet.
    tabi note pro ve tab pro olarak çıkardığı demek lazım.
    ben bunu yine kıroluğumdan olsa gerek şubat ayında, çıktığı gun falan amerikadayken aldım. gerci ilk tabletim olur kendisi, onun heyecanından diyelim. iphonedan sonra geçtiğim galaxy s4 ümle ve androidle yaşadığım aşk sonucu bunu almaya karar verdim. tabi ipad air ile arasında kararsız kalmadım değil ama benim için ozellikleri bir tık otede bu aletin. aynı zamanda telefon ve tabletin aynı aileden olmasının "convenient" olduguna da inananlardanım.
    velhasılı bu alet bildigin büyük s4 olmuş. yani bu tanımlama bile herhalde az cok fikir verir.
    kendi zorunlu gadget sayfası beni ayar etmiyor değil ama seviyorum bebişimi.
    ama bence en büyük negatif ozelligi şarjının bir tablete gore az gidiyor olması. 4 saatte doluyor ancak 1 gunde bitiyor. ben mi cok kurcalıyorum bilmiyorum ama ipadi olan arkadaslarım gunler surdugunden bahsediyordu..
    bir de tutuşu falan çok güzel aletin. plastik falan diyene bakmayın, ipad'den daha rahat hissediyorum ben bununla. zaten plastik falan da değil, deri gibi. ayrıca ben 10.1 inch olunca, bir de 100% goruntu denilince ekran ipadden buyuk olacak sanmistim ama oyle değil soyliyim. daha dikdörtgen.
    şimdilik bu kadar, gece gece üşendim sanırım* bir ara ayrıntılı da yazarım heralde..
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap