5 entry daha
  • büyük komutan, büyük lider.

    mahalle sınırları içinde, kendisini dünya lideri zanneden bazı politikler gibi fotoğraf stüdyolarında, yüzünde bir karış boya ile fotoğraf çektirmemiştir.
    hatta belki de hayatında fotoğraf stüdyosunun önünden bile geçmemiştir, doğal bir insandır, bir takım halk için hizmet diye orasını burasını yırtan sözde kravat takmadığı için halk ile özdeşleşeceği tüyosunu danışman kişilerden almış politikacılar gibi yapay değildir.

    onlarca image maker'ın şu gömleği giyerseniz afrikalılar güvenir, kırmızı giyme sel alır, bordo giyme ruslar darılır akıl vermesi ile de işini yapmamıştır, kendi kararlarını kendi alır, mitinglerde konuşacakları danışman ordusu tarafından yazılmamıştır çünkü özgüven sahibidir, iki kelimeyi bir araya getirecek kadar hitabet zevki ve yeteneği vardır, çakma hatiplerle karıştırılmaması gerekir.

    dünya lideridir, kaç millet kaç ülke bu adamın büstünü, heykelini ülkesine dikmiş, adını caddelere vermiştir, çevresindeki üç beş yalakanın sen dünya liderisin diyen sanallar için söz konusu olmayan bir durum bu.
    gerçek dünya liderinin en büyük hasmı olan komutan dahi ölüm yıldönümünde kendisine saygı duruşunda bulunmuştur, sanallar öldükleri gün unutulacaktır.

    seçim billboardlarında menfaat sağlayanlar tarafından sahibi olmadığı bir takım nitelikler fotoğrafların üzerine yazılıp, roma sirki maymunları gibi şehrin dört tarafında teşhir edilmemiştir.
    çünkü kendisinin kimseye bir menfaat sağladığı görülmemiştir, işte bu sebepten adı sanı bir çok kötü sıfat ile addedile gelir, eğer vatan toprağını peşkeş çekip milletin idealini yabancılara satmış olsa, makus talihi yenmek yerine işbirliğine girseydi bugün adı altın harfler ile anılacaktı bir kesim insan tarafından.
    milletin kaderini şahsi çıkarları uğruna satılığa çıkarmadığı için adına leke atılan bir kahraman, yüzyıl binyıl sonra değeri anlaşılır bugün hakkında kötü konuşanlar o gün mezarlarında secdeye gelir ama ne kıymeti var.
    değerini anlamış bir kısım insanın saygı ve sevgisi yeter de artar bile, çakma kahramanlara takan, menfaat için babasını, vatanını milletini satacak soysuzların sevgisine ihtiyacı yoktur, paraya iman eden yavşakların saygısına hiç.

    hakkında bir allah'ın kulu çıkıp hırsız da diyemez varlığını türk milletine miras bırakmıştır.

    anlayana...
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap