47 entry daha
  • köpekleri gayet seven biri olarak bu köpek özelinde belirtmek istediğim şey şudur ki bu tür kaslı, atletik, kafasının yarısı ağız ve çeneden oluşan ve bir duruşu, karizması olan köpekleri besleyenlerin çok büyük ekseriyeti de aynı şekilde "alfa erkeği" kafası yaşayan, sporla uğraşan, kas yapan, erkeksi görünmeyi ve dikkat çekmeyi seven karakterde insanlar. yoksa ben hiç görmedim duymadım uysal, sessiz sakin, kendi halinde, memur tipli bir adamın evinde dogo, pitbull, boxer beslediğini. elbette herkesin merakına, karakterine, beslediği hayvana saygı duyarım.

    ama gözünüzü seveyim elinizde vinç zincirinden hallice tasmalarla zor zaptedebildiğiniz kas yığını dogo, pitbull vs. köpekleriniz bir tarafta; kaslarınız, dar beyaz badiniz, güneş gözlüğünüz ve siz bir tarafta dururken "ay bu köpekler dünya tatlısıdır, çok sevimlidir, agucuk bugucuk hanimiş benim oğlum/kızım yerim seni yaaa" muhabbeti yapmayın, çok itici oluyor.

    sevimli dediğimiz sıfatın asgari bir şekli şemali vardır zira; kaslı, atletik, hayvan gibi cüsseye sahip ve "istese" herhangi bir nesneyi oracıkta parçalayabilecek kuvvette olduğu her halinden belli olan hayvan istediği kadar duygusal, insan canlısı, oyun meraklısı olsun "sevimli" değildir, ancak beslersen sevimli bulabilirsin bu hayvanı için ısındığı takdirde. recep ivedik'in perdelerini kaldırdığında kedi gibi bir insan olduğunu iddia etmesi ile aynı şey bu aşağı yukarı. dışarıdan görünen şey çok farklı çünkü.
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap