• 2013 nisan'da satışa sunulan oyun. şu sıralar keyifle oynuyorum.

    oyunda bir esas karakteriniz ve bir kaç görev sonrasında yanınıza alacağınız bir kankanız oluyor. kankanızı da siz kendiniz biçimlendiriyorsunuz. misal vermek gerekirse ben ve eşim gerçek hayattaki gibi iyi bir ikili olduk oyunda da fakat iki kişi aynı anda oynanmıyor.

    bunun yanında isterseniz görevlere giderken yanınıza iki tane daha yapay zekaya sahip karakter alabilirsiniz.

    oyunda çok çeşitli sınıflar mevcut mage,warrior,strider,arcmage,mystic knight vb. bazı karakterler ilk başlarda açılmıyor. oynadığınız karakterde deneyim kazandıkça elde ettiniz disiplin puanlarıyla açıyorsunuz.

    oyunda klasik level mantığı var. yaratık öldür level atla para kazan fakat oldukça çeşitli bossları ve büyük bir haritası var.

    oyunun iki farklı sonu var. isterseniz görevlerinizi yapıp son boss olan dragonu yenebilirsiniz veya bitterblack isle'de ki görevlerde farklı bir bossu kesebilirsiniz. hatta isterseniz önce birini kesip sonra gidip diğerini de kesebilirsiniz. oyunda bunların dışında çevrimiçi olayıda var ama ben yapmadığım için ayrıntılarını bilmiyorum.

    bunların dışında benim en çok hoşuma giden özellik zifiri karanlıkta giderken etrafı aydınlatmak için gaz lambası kullanılması ve suyun altından falan geçince lambanın ıslanıp sönmesi. birde stamina olayı var. adamınıza belirli bir miktarda yük alabiliyorsunuz ve aldığınız yük daha hafif olunca elvan abeylegesse olabiliyorsunuz.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap