9 entry daha
  • (işbu yazının evlenmenin resmîyetiyle alakası yoktur, aynı evde yaşamak anlamına geldiği farz edilerek şey edilmiştir. yoksa sokayım affedersiniz düğün masrafına, nikah memuruna)
    eğlenilecek, ellenilecek ve de bittabi evlenilecek adamı/kadını bulduğunuzda gerçekliğini kaybeden önerme. böyle birini bulduğunuz vakit artık doğaya aykırı olan, doğadan uzakta olmaktır.
    aranızda 30 katlı holdinglerde çalışan ceo'lar görüyorum ibneler. ulan metreslerinizi bari aynı yerde işe sokmayaydınız? ahahahaha bence çok alemsiniz. bence siz bambaşka bir alemdesiniz. dedikodu yapmak gibi olmasın ama karınız diyetisyenden arta kalan zamanlarda sizin milyonlarınızı zulalıyor. çok mutsuzsunuz siz, üzülüyorum bak :(
    boşuna dememiş kızılderili, "son balık tutulduktan, son ağaç kesildikten sonra yaşadığınız rezidansları götünüze sokarsınız artık," diye.
    oysaki akşam iki zeytinyağlı, yanına salata (malzemeler tamamen bahçemizin ürünüdür), balıklar da ızgarada, bir de bir büyüğün boynunu kırdık mı deniz kıyısında, benim adamla keyfimize diyecek yoktur, a dostlar. biz gidiyoruz anlayacağınız bu şehirden.
    çünkü leyleklerin bir bildiği var.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap