3982 entry daha
  • defalarca yazdım, yine yazıyorum.

    felipe melo'nun saha dışındaki bir fotoğrafına, haberine, şununa bununa rastlamak zordur. felipe melo futboldan başka konuda gündeme gelmez. ailesiyle bile gündeme gelmeyen bir futbolcudur.

    felipe melo sahada hırslı oynar. her ön libero gibi sahada "sert" oynamak zorundadır. ancak bu sertlik, oyun dışında devam etmez. felipe melo'yu oyun durduğunda birine vururken, kavga çıkarırken, teknik direktörün işaret ettiği rakip oyuncuya saldırırken falan göremezsiniz.

    felipe melo sahada sert oynar, oynamak zorundadır. kırmızı kart gördüğünde de eleştiremem, sahada 11 kişinin arasında kırmızı kart görse eleştirilemeyecek mevkiler önce ön libero, sonra stoperdir. göreceği kart, takımın faydasına olacaksa çekinmeden görür.

    hakeme tükürmek, hakeme "topsun" diye işaret edip portekizce sıfır dedim demek, hakemin boğazına yapışıp yarı sezonu kapatmak, hakemin anasına küfür etmek, rakip takımla kavga çıkarmak, futbola siyaset bulaştırmak, futbola din bulaştırmak, arabayla adam ezmek vs. gibi eylemlerde bulunmamıştır, bulunmaz.
4835 entry daha
hesabın var mı? giriş yap