8 entry daha
  • an itibariyle izlemiş bulunduğum film. gişe rekorları falan filan kırmış o açıdan başarılı olduğu söylenebilir ki bunu da aamir'e borçlu zaten, ama yok kardeşim olmamış bu film bence. zaten saçma bir aksiyon serisi olan dhoom'un bir üçüncüsünün çekilip de aamir'in bunda oynamasına bir türlü anlam verememiştim ama yok be abicim, şu son 10 yılda yaptığı filmlerle çıtayı yükseltmişsin; taare zameen par olsun talaash olsun he lagaan, 3 idiots falan, ondan sonra gel sen motosikletin üstünden atlayıp çatıdaki adama yumruk atıp aynı şekilde motora geri dönen, binadan binaya çelik halat gerip üstünden motosikletle geçen ağır çekim aksiyon sahnelerinin gırla gittiği bir filmde oyna. zaten filmin 3 saat olmasının bir sebebi de bu ağır çekim sahneler, yoksa doğru düzgün birşey yok yani, nasıl bittiğini bile anlamadım. daha da bahsedilecek çok şey var belki bu filmin ama gişe başarısı dışında çok fazla birşey beklenmemesi gereken bir film, hatta kanımca aamir khan'ın şu son 10 yılda oynadığı en kötü film. ama tabii ki oyunculuğuna kesinlikle birşey demiyorum, bilhassa samar rolünde harikaydı. filmi tek başına sırtlayan da o olmuş, ne abhishek ne katrina (zaten katrina filmin yarısında bile yok ki isabet olmuş).

    böyle işte eyyorlamam bu kadar. çok büyük beklentilerle izlenmemesi gerek bir film kanımca, vasat ya da belki çok azıcık üstünde diyebilirim. zaten aamir'i sevmesem pek de izleyeceğimi sanmazdım.

    edit: ara sıra bazı sahneleri açıyorum da hakikaten adam filmi tek başına sırtlamış ya, en güzel yerleri ikiz olduğu sahneler. kimse olmasa bile tek başına götürürmüş filmi.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap