95 entry daha
  • bir kere "doğru" kullanın gerçekten vazgeçemeyeceğiniz bir ürün. kendimi tampon elçisi olarak gördüğümden bugün küçük adet perileri hakkında yanlış bilinen pek çok konuda sız sözlük kadınlarını aydınlatmak istiyorum.
    1- bekaretinize zarar falan vermez, çünkü kızlık zarı en az 3 santimetreye kadar genişleyebilen birşey ki superplus kullanmadığınız sürece de sıkıntı yok. (tıpçıdan öğrendim)
    2- bazısı bir kere kullanmış ve bırakmış. nedeni rahat olmaması. bu, doğru yerleştirilmemesinden kaynaklı tamponun. itin itebildiğiniz kadar.
    3-toksik şok denen şey gerçekten çok ekstrem bir durum. kafama esince ki bu 2 saatte bir falan değil değiştiriyorum. hatta geceleri falan da kullanıyorum hiç başıma gelmedi, gelen de duymadım. toksik şok için içerde unutulması falan lazım.
    4-bazılarının zannettiği gibi bu bir tıpa değil. compact bir ped olarak düşünün ve dışarıya değil içeriye yerleştiriyosunuz. sonuç olarak vücuttan atılması gereken kan yine atılıyor ve bunun içinde saklanıyor.
    5-bazenleri sızıntı yapabiliyor tabi bir ped sızıntısıyla alakası yok, bunun için bir günlük pedle herşey halloluyor. aslında farklı şekillerde genişleyenleri yada "kanatlı" tamponlar var fakat türkiyede yok. o yüzden ob ve kotex dışında çok seçeneğiniz yok.
    6-evet pahalı. ama pedden daha ekonomik. benim gibi her tuvalet sonrası dolmuş olmasa bile değiştirenlerdenseniz kesinlikle daha ekonomik.
    7-sonuç olarak "ben oraya parmağımı sokamam ııııy" gibi bir argümanınız varsa, lütfen toplumun dayattığı bu tür şeylerin sadece hayatınızı zorlaştırdığını unutmayın. bu senin vücudun, ne istersen onu sokarsın.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap