6 entry daha
  • ayrıca filmin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman son film dabbe cin çarpmasında faruk hoca olarak tanıdığımız hocayı tekrar görüyoruz. doğrusu son filmde bizi gerçekten hoca olduğuna o kadar iyi inandırmıştı ki umarım bu filmde tam tersi ya da başka bir rolde görmeyiz. görürsek bence serinin hayranları için filmin en büyük falsosu o olabilir. daha başlamadan gol olmasın.
    faruk hocayı tekrar faruk hoca olarak görmek iyi olur aslında.
    filmle ilgili eleştirilere gelirsek, gerçeği hiçbir şekilde yansıtmadığı kişilerin inancına göre değişebilir. neticede evet film olayların gerçekten alındığını söylüyor ve bitişinde de olaylarla ilgili sonraki bilgileri veriyor.
    inanmak zorunda değil kimse elbette fakat bu film bunu da çok iyi harmanlıyor. son filme bakarsan mistik olaylara inanmayan bir pskilog ile faruk hocanın savaşını görüyoruz diyebiliriz. bilim adına da din adına da çok güzel tartışmalar ve diyaloglar vardı.
    ha herkes sonuç olarak buna ''ee ama ebru hanım kaybetti, bilimi kötülediler'' diye bakabilir fakat filmin kimyası zaten metafizik, yani mistik olaylar.
    tüm dünyanın korku filminlerde öğe olarak kullandığı dini temel alması çok normal.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap