16 entry daha
  • yazmayacaktım ama türk seks hayatının en enteresan detaylarından biridir bu. (bkz: türk seks hayatı) şahsen başka bi milletten kadının sevişirken dur dediğini görmedim. (yazar burada mesaj vermek ist..)

    ne diyordum. niye dur diyorsunuz? dur deyince durulur tabii. acaba istemediği bir şey mi yapıyorum? acaba zorluyor muyum karşımdaki hanımefendiyi diye bi duraksarsın. tecavüz değil di mi sonuçta bu? karşılıklı olması gereken bir mevzu. sonra sevgili partnerimiz neden durdun, devam etsene der. devam edersiniz. iki dakika sonra gelen mesajları artık beyin reddeder tabii, aynen devam edersin. ama kafada o soru işareti sürekli döner durur abi. neden dur diyorsunuz? lan neden?

    bunu birine sormuştum dur denince illa durman mı lazım dedi. bir diğeri dur deyince devam et öyle demek istiyorum dedi. dur deyince durduğum başka bi arkadaş neden durdun dedi.

    bilinçaltında yatan bir tecavüz fantezisi falan mı bu? yoksa seks yapmanın yarattığı bir suçluluk duygusu var da, 'ben aslında dur dedim ama hayvan durmadı, ondan seviştik' diye kandırıkçılık mı yapıyor freudyen bilinçaltına? yoksa gerçekten de canı falan mı acıyor, yoksa farklı bi sorun var da ondan mı ekspresyonist bakış açısıyla yaklaşıyor bu eşsiz ana. dur deyince durmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim. dur deyip devam ederse o suçluluk duygusunun bi kısmı bana geçer mi? bu ileriki hayatımda psikolojik bir sorun oluşturur mu? psikoloğa gidip deri koltukta bir de psikoloğumla sevişir miyim? o da dur der mi? o dur derse ona da buna neden dur dediğini sorsam tatmin edici açıklama getirir mi? yoksa sadece tatmin edici bir şeyler mi getirir?

    sevişirken dur diyen kadın ve dur denince duran erkek konularını faydacı bir bakış açısıyla incelediğimiz bu entryi klasik bir biçimde bitiriyorum: itaatkar erkek seven qizlar eqlesin. okuduğunuz için teşekkürler.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap