5 entry daha
  • efendim şimdi tüm yapıların belli bir doğal frekansları vardır misal göz organının doğal frekansı yaklaşık 18 hertz civarındadır ki, bu ne demektir, gözünüz kendi doğal frekansında bir titreşime maruz kaldığınızda göz küreleriniz rezonansa girer. rezonans ise bazen karşılabildiğimiz taharet musluğunun ötmesi gibi bişeydir. göz organı duymadığınız ve hissetmediğiniz titreşimler yüzünden rezonansa girdiği takdirde ışıltılar veya karartılar falan görür. dolayısıyla bu tür titreşimlerin hava akımlarıyla oluşabildiği büyük geniş mağaralarda, geniş hollü evlerde cin görürsünüz ruh görürsünüz, selvi ağaçlarıyla çevrili mezarlıklarda mezarda hortlak görürsünüz.

    allahtan bizde imar kanunu çok değişken.. perili ev kavramı çok kalıcı değil yüz yıllık perili evlerimiz yok.

    bu tür frekanslar geniş hollerde oluştuğundan büyük devasa köşkler yada buna benzer yapılarda insanların peri görmesi cin görmesi normaldir.

    ha bazı yırtıcı hayvanların avlarını dondurmak için böyle infrasound hırıltılar çıkardıkları da kayıtlıdır. misal büyük kaplan korkusu denilen bişey vardır. hayvan kedinin hırıldaması gibi infrasound sesler çıkartarak avını dondurur.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap