• son bir aydır bu adamın videolarındaki gibi antrenman yapıyor, besleniyor, uyuyor, meditasyon yaparak bedenimi rahatlatıyordum. fizyoloji ve antrenman olayına bilimsel yaklaşımı zaten hayvani bir bilgi birikimi olduğunu belli ediyordu.

    nitekim 6 yıllık bir bb ci olarak bir ayda elde ettiğim güç kazanımı birçok ağırlıkta % 20 ye yakın ve steroid gibi boklara bulaşmadan insan sınırının gelebileceği noktaya gelmiş bulunuyorum. güç ve bir miktar kas kazanımı dışında kendimi her daim deli gibi enerjik hissediyorum

    bir videosunda izlediğimde okuduğu kitaplar arasında mevlana'yı dahi gösteriyordu.

    adam antrenmandan bahsederken evrimsel süreçten, ilk insanlardan başlıyor, uzak doğu felsefelerine gidiyor, beden- enerji olaylarına giriyor ve modern bilimden, bilimsel verilerden çıkıyor.

    tüm bunların yanında psikoloji bilgisi de muazzam.

    tamamen geyiğine izleyerek başladığım "nasıl kızları etkilersiniz, kızlar nelerden hoşlanır vs." gibi kişisel konulardan bahsettiği ikinci video kanalındaki konular gün geçtikçe en az antrenman videoları kadar ilgimi çekti. çünkü adam tüm sorulara aynı antrenman videolarında olduğu gibi hayvani bir bilgi vererek yanıt veriyordu. ve bugün sadece bu adamın videolarını izleyerek edindiğim bilgilerle muhtemelen hayatım boyunca çıkabileceğim en taş hatunu ayarlamış bulunuyorum. yo elliott!!!
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap