5 entry daha
  • çok tuhaf, ergen kafalı çalışanları var. şöyle ki;
    bir araba kiralama işi için birkaç şey sormam gerekti. telefona çıkan adam işine hakim olmadığından tam cevaplar veremiyordu. bilgisizliğini kapatmak için sesini yükseltti bir ara, iş uzamasın diye teşekkür edip kapattım.

    daha sonra sormayı unuttuğum bir soru için bir daha aradım, adı nisa olan bir kadın çıktı, direkt bağırarak konuşmaya başladı. sorduğum soru hakkında hiçbir bilgisi olmamasına rağmen sorumun cevabının sitelerinde olduğunu iddia etti, yok deyince daha da şiddetle konuşmaya başladı. baktım olmayacak, yardımları için teşekkür edip kapattım yine.

    1 dakika sonra falan şirketin +44 ile başlayan telefonundan, viber üzerinden arandım. telefondaki adam-ki kendisi ilk konuştuğum kişiydi- ağzından salyalar saça saça küfretmeye ve tehdit etmeye başladı. ben daha ne olduğunu anlamadan da telefon yüzüme kapandı.

    çağrı merkezi dinlendiği için asıl numaradan değil de, uluslararası numaradan ve viber üzerinden aradıklarını düşünüyorum. o kadar küfrü ve tehdidi ederken takip edilmeyi bi yerleri yememiş olacak.

    bu neyin tribi, nasıl oluyor da bir müşteriye aniden küfretmeye başlayabiliyorlar anlamadım. sokaktaki adam değilsin, müşteri temsilcisisin, bir bayana nasıl küfredebiliyorsun? tanımadığım insanlar bana trip atıp telefonu yüzüme kapatıyor. kaç yaşındasınız olm siz?
    tabii ki şirketin genel merkezini durumdan haberdar ettim.

    müşteri hizmetleri böyleyse, verdikleri hizmet, kiraladıkları araçlar nasıldır, onu da siz düşünün ve araba kiralamadan önce kararınızı buna göre verin.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap