1 entry daha
  • ilk bakildiginda gayet akli basinda guzel bir sistem olarak goze batan arac kiralamacilari.
    her sey acik acik verilmis; gidis donus tarihlerini yazdiginiz zaman hangi araca ne kadar odeyeceginizi gorebiliyorsunuz.
    ancak fiyat ve kiralama kosullarini eger usenmeden okursaniz gozunuz korkabilir. cunku kiralayanin ufacik bir hatasinda karar verici ve karsi konulmasi imkansiz tek merci kiralayan.
    yok onu kiralayan oder, yok buna biz karar veririz, yok bu ek ucrete dahildir.
    buyuk kazalarda dahi istedikleri sekilde davranmazsan kasko masko hak getire. dusunsenize kaza olmus sok gecirmissiniz yaninizda bir tane yarali, belki de siz yaralisiniz ama her seyi kiralayan firmanin istedigi gibi yapmazsaniz hicbir seyi karsilamiyorlar.
    diger firmalari bilmiyorum ama bu sozlesme maddeleri pek bir agir olmus be garenta.

    allah askina kiralama kosullarina bkz
    https://www.garenta.com.tr/terms.aspx

    300-2500 arasi teminat alacakmis da bir hafta icinde iade edecekmis.
    rezervasyon iptalinde parani tamamen geri de alamiyorsun.
    bir saat gecikince ucte bir kurali varmis. vay be.

    inanin normal rent a carcilarda bu durumlari bastan konusursaniz her seyi daha makul cozuyorsunuz.

    edit: bu yorumlarimdan sonra kendilerinden iki kez arac kiraladim. ilkinde kiralamak zorunda kaldim cunku yazin ortasinda baska hicbir yerder arac bulamadim. ilk araci 4000 km sifir depo aldim. sorun yasamadim. rezervasyon saatinden on bes dakika gecikmeli alsam da tertemiz bir arac geldi elime. ikinci alisimda ise gonullu gittim, herhangi bir zorunluluk yoktu ortada. bu aracin deposu bir birim dusuktu, gorevli geldi not aldi, dondugumde de hicbir sorun cikmadi. zaten herhangi bir duruma karsin deponun fotografini cekmistim. imkani olanlar bu sekilde kendilerini garantiye alabilirler.
    dolayisiyla bursa subesinde asagida belirtilen temiz olmayan arac sorunlari burada kesinlikle yok. hatta ilk aracimdaki onbes dakikalik gecikme sebebi arabanin temizlige gitmis olmasiydi.
    provizyon hakkinda soylenenlere ise katiliyorum. aninda parani cekiyorlar oracikta ama dondugun anda hemen geri odeme yapiyorlar.
    son olarak burada bir sey daha ogrendim, eger surekli buranin musterisi olursaniz (en az 6-7 kiralama) eger o an icin durumunuz yoksa teminat da almiyorlar. oradaki kiralayan arkadasin sorumlulugunda yani bu durum.
199 entry daha
hesabın var mı? giriş yap