267 entry daha
  • bir garip adamdır kendisi. sebepler;

    -bu adam iyi mi kötü mü belli değil? şımarık, şımarık olduğu kadar megaloman ama bir o kadar sıcak kanlı, seyircileriyle ayak üstü muhabbet etmeyi seviyor, tam bir göt ama mütevazi falan tam error verdirtiyor.

    -metallica'nın soft kısmı mı hard kısmı mı gene hiç belli değil? justin bieber muhabbeti varken, bir anda dave mustaine'le takılmalar, öbür gün oasis, ondan sonraki gün, ozzy osbourne falan kafalar derya oluyor. metallica'yı piyasa yapmakla suçlanıyor ama öbür gün tuning room'da yeter lan soft soft nereye kadar? şöyle sert bir şeyler çalalım, ortalığı yıkalım yerle bir edelim havaları var. yavaş parça çalarken herif bildiğin sıkılıyor lan? konser videolarında, adam mutluluğu sert parçalarda yaşıyor bildiğin. eli yüzü götü birbirine giriyor. trip'den tribe giriyor herif.

    -iyi mi çalıyor kötü mü o da belli değil. 89'da uçuyor, 2000'de çöp, 2003'de çılgın atıyor, 2006'da sıçıyor, 2008'de şah, 2010'da şahbaz. anlamadım gitti.

    yaşlandıkça kötü mü çalıyor yoksa daha iyi mi çalıyor belli değil. 89 creeping death videosunu seyredin. o kadar sade ve normal çalıyor ki. bir de 2009 nimes konserini dinleyin. şarkının her saniyesinde farklı bir atak, farklı bir ekleme var. şarkı o kadar şişmiş ki bateride, 2 dakika çal kolun ağrımaya başlıyor. kick'lerde kafa karışıyor. şarkı bildiğiniz tek başına solo olur, orta kararlı gruplarda.

    keza sanitarium öyle. adam 90'larda gayet normal bir şekilde icra ederken parçayı, birde bu senelere bakın. her yerinden atak fışkırıyor, zorlaştırdıkça zorlaştırmış.

    bu saçma sapan yazımın sonunda yazarlardan beklentim şu. sittin sene'den beri metal müzik dinlerim, bu adamı hala çözemedim ve bana dert oldu. ben kimsem?
239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap