44 entry daha
  • 1. sezon finaliyle sikip atmış dizidir. ergen mergen ama distopya falan gideri var derken gerçekten soluksuz izlediğim bir sezon finali yapmış adamlar.

    --- spoiler 1x13 ---

    raven ölmeyecek orası kesin, bu über teknolojik arkadaşlar onu ameliyat mameliyat kurtarırlar her türlü. malum, aşk üçgeni sells! ayrıca finn ve bellamy de ölmedi yani onu da yemedik sevgili senarist ama clarke'ın bir tür arada kalma yaşaması, hangisi için korkacağını veya endişeleneceğini şaşırması falan 2. sezon için aşk meşkte epey karışık günler geçireceğimizin sinyallerini verir gibi. ha bu arada gücü elinde bulunduran her ademoğlu gibi bu mountain men denen pezevenklerden de zerre hayırlı bir şey çıkmayacağına eminim. hatta ve hatta esas mağdur garibanın grounders çıkması ve bizim arclı ekibin onların yanında yer alması bile olası. bu arada bir tahminim de o sarışın taş grounder abla ile jasper arasında yüzde yüz sağlam seks döneceği yönünde, benden söylemesi. malum octavia da şifacı abi lincoln ile kaçtı gitti. ama tabiisi onlar da dönecek hatta okyanusun öte yanındaki kabileyi alıp gelme ihtimalleri bile olabilir ama sanırım bunu 3. sezona da saklayabilirler bilemedim. bunun dışında jaha dayıya harbiden üzüldüm. o itoğlit kane gideydi daha mı iyiydi bilmiyorum ama olasılıkla abby ile arasında aşk olayları dönecek bu yüzden o kozu harcamak istememiş olmaları yüksek ihtimal ki jaha'yı da bir yolunu bulup dünyaya indirtebilirler. neticede hayalgücünün limiti olmaz gardaş. sonuç olarak durdu durdu tam yerinde gösterip vermedi eşşoğulları. ulan 2. sezona kadar bekleycez mi şimdi piiiiiii.

    ha bir de anlayamadığım bir kaç nokta var. bir tarafta teknolojili elemanlar öte tarafta neandertalden bozma grounders. la az makul olun, bari lazer mazer olayına ya da psyko killer tarzı klasik müzik ve sanat olayına girmeyeydiniz. bu derece fark nasıl olur diyecem de neyse bugün isis'in yaptığı lanet filme biraz bakma gafletinde bulundum da yok şimdi hatırlayınca vazgeçtim harbi dünyalar kadar fark olabiliyor. ok. bekleme yapma! devam et!

    bu mountain men denen gavatlar bence tamamen askeri bazlı bir topluluk hacı. groundersla da benziyor bu yönleri ama tabii ki daha medeni ve bununla doğru orantılı olarak rahatın götlerine batmasından mütevellit daha hasta, aç gözlü ve yüksek olasılıkla orrospu çocuğu çıkacaklar. bir tür "governer" olayı burada da vuku bulabilir gibi mi acaba?

    ayrıca bütün reaperlar öldü mü la? yazık. onlar da sanıyorum radyasyondan etkilenerek mutasyona uğramış insanların evlatları. aralarında hiç hatun olmaması enteresan ama tabii.

    neyse, 2. sezonu iple çektirecek bir bölüm olmuş harbiden. bütün ergen laflarımı yuttum. üşüyoruz bellamy reyiz!

    --- spoiler 1x13 ---
890 entry daha
hesabın var mı? giriş yap