• bunu kabul ettiğinizde veya bir şekilde onayladığınızda, lafı açılınca ifade ettiğinizde ortamda mutlaka bir tip kompleksiniz olduğunu düşünerek bu olaydan nemalanmak ister ve aslında sizin çirkin olmadığınızı, "kendinize has" bir güzelliğinizin olduğunu falan söyler.

    ilk olarak sevgili erkekler,
    her çirkin kadın kompleksli değildir. bunu 24 saat düşünüp üzülmüyoruz. elbette ki çirkin erkekler gibi biz de "ulan güzel olsak iyi olurdu." diyoruz. kim istemez ki? ama zannediliyor ki her çirkin kadın karalar bağlayıp hayatını böylesi bir kompleksin ezikliği ile geçiriyor. şunu diyeyim ömrüm boyunca yaşadığım tek kompleks bir zamanlar şişman olmamdı. o da geçti zaten.

    ikinci olarak sevgili erkekler "buradan yürürsem kesin verecek." kafasıyla yürümeyin. zekama hakaret olarak kabul ediyorum bunu. aynı zamanda sizin de ahmaklığınız ortaya çıkmış oluyor.

    üçüncü olarak, bunu kadınlara söyleyeceğim. çirkin olduğunuzdan eminseniz ve biriyle ilişkiniz varsa veya başlamak üzereyse falan karşı taraf eğer samimi ise asla sizin güzelliğinizin konusunu açmaz veya onun üzerinden yürümez. inatla çirkinim ulannn çirkinimmm diye dolaşırsanız sizi üzmemek adına "hayır değilsin güzelsin." falan diyecektir, onun dışında en fazla yüzünüzdeki en güzel yere övgü yağdıracaktır. misal dişleriniz çok güzelse "ne güzel dişlerin var." diyecektir.

    dördüncü olarak evet çirkinliği ciddi anlamda kompleks edinmiş, aynaya baktıkça kendinden nefret eden kadınlar var. onların da tek sorunu bence hayatlarında bir gaye olmaması. tavsiyem bir heykeltraşlık kursuna falan yazılsınlar. iki kitap okuyup, spor yapsınlar. geçer.

    edit: 5.yi yazmak şart oldu. bir de bazı tipler var, çirkin olduğunuz için abazan olduğunuzu, erkeksiz falan kaldığınızı, karşı cinsten kimsenin sizinle ilgilenmediğini falan sanıyorlar. yani boş bir arazi, rakipsiz müsabaka gibi görüyorlar sizi. "ben bu topa dalarım, pişman da olmam." kafası. yani özetle "onlara muhtaç" olduğumuz yanılgısı var.

    buna da şöyle cevap vereyim. erkek arkadaşlarımın büyük bir kısmı ortalamanın üstünde zekaya ve güzelliğe sahip erkeklerdi. kendi standartlarınızla karıştırmayın başkalarının hayatlarını.
3197 entry daha
hesabın var mı? giriş yap