14 entry daha
  • dünya kupasının 4 yılda bir yapılıyor oluşu, tüm maçların tek maç olması, sürprize açık olması, bir de daha duygusal olması dünya kupasını daha insancıl yapmaktadır.

    hollandalılar, almanlar, ingilizler diyebiliyorsun, ama gidip de real madridliler diye bir tabir kullanamıyorsun, bu bile dünya kupası için özel bir anlayış.

    edit:
    şampiyonlar ligi futbolu şöyle ezer, böyle ezer gibi tabirler gördüm, anlaşılıyor ki, herkes şampiyonlar ligine katılan tüm takımları; real madrid, barcelona, bayern; dünya kupasına ise kamerun, yunanistan, ekvator gibi takımlardan oluştuğunu zannediyor.

    şu hollanda'yı, almanya'yı koy şampiyonlar ligine bunlar da en az yarı final oynarlar, dünya kupasındaki futbol da en az(hatta daha fazla) şampiyonlar ligi kadar kalitelidir.

    şampiyonlar ligi için; neyin çabası anlamıyorum, her sene aynı takımların yarı final-final oynaması bir insana nasıl sıkıcı gelmez insan gerçekten hayret ediyor.

    bir de dünya kupasının değerini 1990 altı doğumlular daha iyi anlar, yani 1990 ve üzeri doğumlu birinin dünya kupasını beğenmesi için söyleyeceğim tek sözcük: anlayamazsınız.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap