4 entry daha
  • en güzel kısmı sahil kenarındaki yollar olması gerekirken, bu noktalardaki aktivite zenginliği nedeniyle pedallamanın keyfini ancak organize sanayi yoluna girdikten sonra çıkartabildiğiniz bisiklet yoludur. bu bölümde de sıkıntılar yok mu? var tabii. bisikletlileri araçlardan korumak amaçlı olduğuna inandığım kaldırımsı bir bisiklet yolu yapılmış (yoldan yüksek) ancak bana göre bu daha tehlikeli bir durum yaratmış. eğer yolun kalabalık bir zamanına denk gelinirse acemi bir bisikletçinin dengesini kaybedip düşmesi iş değil.
    olumsuz yanları var da hiç mi iyi yönü yok peki? bir kere bisiklet sürmek isteyenleri sadece sahil yoluna bağımlı kalmaktan kurtarmıştır. biraz deneyimli olan bisikletçiler bu yollarda önceden de görülüyordu ancak şimdi belediyenin kiraladığı bisikletlerle bile ailece tur atan insanlar mevcut.
    yavaş yavaş bisikletçi dükkanlarının çehresi değişmeye başlamıştı ancak bu yol ile birlikte kiralamadan gelen paralar da eklendi kasalarına. verdikleri hizmetlerin kalitesi arttığı gibi, dükkan sayısı da hatırı sayılır şekilde çoğaldı.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap