4 entry daha
  • 4 kişi birleşip, o senenin haberlere konuk olan en büyük danasını alıp kesmişsiniz gibi ağır kanamadan hastaneye kaldırılacak durumdan bir tık az kanamıyorsanız eğer, zaten tüm pedler emicilik konusunda illa ki işinize yarayacaktır. (şurada 20 sene öncesine kadar ped mi vardı zaten? bez katlayıp koyuyorlarmış. o zamanlardaki kadınlar naapsın)

    benim için bir pedin "iyi" olmasının sebebi vardır. biri inceliği (ilk çıkan pedleri hatırlıyorum, 1 parmak kalınlığında, içi pamuklu, yorgan gibi pedlerdi. insan onunla nasıl rahat eder...) bir diğeri de reklam gibi olacak ama, pamuksu dış yüzeyi... istediği kadar petek desin, emici desin, yumuşak desinler, orkidin bu pedden önceki pedleri yüzey olarak tırışkaydı. hele sıcaklarda, yarabbim! ufuletler bastırırdı.

    koteks yüzey konusunda süper iş çıkarmıştı. inanılmaz yumuşak ve sanki çamaşıra değiyormuş hissi veren bir yüzeyi vardı. ama koteks de mübarek, uçak kanadı kadar ped yapılmaz ki... iri kıyım bir insan evladı olmama rağmen koteks kullandığımda bacaklarımın tam olarak kapatamadan, bozulmuş tirbüşon gibi geziyordum. o kadar enine geniş ped mi olur. bir kuku en fazla kaç cm eninde olabilir!

    gel gelelim, bu orkid koteks'e pek içerlemiş olacak ki, kendi ergonomik yapısıynan koteks'in yımışaklığını birleştirip hakikaten şimdiye kadar en şukela pedi yapmış. fiyatı tampon etkisi yapmıyor değil, biraz giriyor. ancak zaten değişen hormonlar ve dolayısıyla hali hazırda yerinden oynayan sinirler ve atan şartellerle son derece boktan günler geçirirken ped kadar elzem bir şeye verilecek paraya acıyacak değilim.

    orkid yetkililerine buradan selam eder, bu kadar reklama artık hiç olmassa 1 koli orkid infinity hedi etmelerini beklediğimi belirtirim.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap