84 entry daha
  • burada bu iğrenç olayı kınayanlarla dünkü maç hakkında "tecavüz" temalı laf esprileri yapanlar arasındaki kesişim kümesini merak ediyorum. zira gerçek hayatta o "şakalar" tam da bu kadar iğrenç işte. dünyası karartılmış, bir ömre fazla gelecek kadar pisliğin üç çocuğun bu yaşında başından aşağı boca ediliverilmesi bu.

    olayın faillerinin polis olmasına hiç şaşırmadığımı bilmem söylemeye gerek var mı?

    sonradan ek: merhaba, ben o "bok atmaya çalışan ibne". faillerin polis olduğunu öğrendiğimde şaşırmadığım için "ibne" olarak hakaret edilmeye çalışılması komik tabii. zira ibne, kadın ("karı") lafları bende hakaret edilmişlik hissi uyandırmıyor. olsam ne olur ki, ayıp mı yani?

    konuya dönelim. türk polisinin hali meydanda, benim bok atmama ihtiyacı mı var? "şaşırmadım" dedim. şaşırmak, bir eylem. şaşırmadım yani duyunca, yalan mı söyleyeyim, şaşırmadım işte. ben bu haberi duyduğumda, faillerin polis olduğunu öğrendiğimde içimde zerre kadar şaşırma hissi oluşmuyorsa türkiye polis teşkilatı utansın, ben niye bok atıyor olacakmışım? 2 aylık eğitimden geçirilip beline silah takılan, üniforma giyince bir bok oldum zanneden, elindeki gücü kötüye kullanmaya yer arayan insanlar intibası bırakıyorlarsa insanlarda, bu benim suçum mu? şaşırmıyorum işte ne yapacaksın, zorla mı?
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap