49 entry daha
  • üç haftadır kullandığım cihaz. sadece bir kez satranç oynarken fan sesini duydum. o da sanırım farkına varmadan 10 oyun falan açtığım içindi. onun dışında ses çıkarmıyor pek. fan çalışmadığından değil de, farklı frekanslarda ses ürettiğinden dolayı duymuyormuşuz. yoksa fanı var ve yeri geldiğinde harıl harıl çalışıyor.

    ayrıca macbook air'in dünyanın en iyi bilgisayarı olması kanaatimi yerle yeksan etmiştir. hafifliği, inceliği ile macbook air ile yarışamasa da ekran ile tur bindirmektedir. zira macbook air ekranının 700 liralık netbook kalitesinde olduğunu anlıyorsunuz retina ekrana baktıktan sonra.

    1 sene sonra kullanım editi: bu bilgisayar hakkaten ekran, pil, hafiflik, trackpad biraz da güç bakımından çok iyi bir paket. ben 3000'e almıştım şimdi 4000'lerde. o bakımdan susup oturmam lazım ancak late 2013 için konuşacak olursam klavyesini beğenmiyorum. sırf basit programlama, bi şeyler yazma işleri için lubuntu yüklü plastikten yapılma asus x201e kullanıyorum. plastik + lubuntu vs metal + mac os. yani böyle bir denklemde bazen asus galip çıkıyor. aynı dönem macbook air klavyesi bundan daha iyi nedense.
133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap