760 entry daha
  • beni şaşırtmamış kadın. hande yener çok mu entelektüel, çok mu sanatkar, ilim irfanla yoğrulmuş bir beyni, hayata karşı bir duruşu mu var?

    hande yener kim allah aşkına ki bu kadar kızıyorsunuz? o küçük kafasının içinde beyni olduğundan bile şüphe ederim ben. sana kırmızı çok yakışıyor, vurup kapıyı çıkarken aklın neredeydi gibi aptal şarkıları bizlere kazandırmış, aman ne de iyi etmiş ve müzikten zaten anlamayan insanımız da günü birlik şarkılarıyla onu ünlü yapmıştır.

    40 yaşından sonra lady gaga olacağım diye saçmalayan, farklı olma çabasıyla büsbütün daha komik hale gelen, her gece uyumadan önce, iki elinin parmak uçlarını birleştirip oluşan üçgenin tepesinden düşünceli düşünceli bakarak;
    'yarın insanlar mutlaka ne yaptığımı konuşmalı, bunun için ne kadar saçmalamalıyım acaba?' diye uykuya dalan, sıradışı olmak için bir yerlerini yırtan bir yurdum kezbanının kendisini madonna zanneden hali.

    kızmayın kendisine.
    tepki gösterilecek bir bünye dahi değil.
    bu toplantıya değil gitmek, çağrılmaya cesaret dahi edilemeyen nice sanatçılar mevcut. varlıklarını bilmek kafi. hande yener dilediği yere gidebilir. ağzını açıp cümle kurma potansiyeline dahi sahip olmayan birinin tepki koyması zaten düşünülemez.

    ruhunu satmış bomboş insan, çakma. geçiniz.
815 entry daha
hesabın var mı? giriş yap