6 entry daha
  • çok eğlenceli sıfırdan başlaması ancak sonra kabak tadı veriyor, büyü büyü nereye kadar?

    http://i.hizliresim.com/oj3k0a.jpg

    son hali editi: http://i.hizliresim.com/1ny9ly.jpg

    oldukça potansiyeli olan ancak yapımcısından bir türlü hak ettiği ilgiyi, alakayı görmüyor. bu yüzden sanki arada kaynayıp gidecekmiş gibi hissediyorum.

    gerekli mekanı, yemeği ve güvenliği sağladığınız takdirde, bir de düzenli arama yaptığınız zaman kocaman bir insan çiftliğiniz oluyor. çok nadiren isyan çıkıyor. arada hademe öldürüyorlar, güvenlik odasını basıp silah çalıyorlar, bir ikisi o kadar eli silahlı adama rağmen kaçmaya çalışıp ölümü göze alıyorlar falan derken güzel vakit geçirtiyor bu oyun.

    iç dengesi çok hoş olmuş. mesela sürekli arama yapıp içerdeki uyuşturucu ve alkolü sıfırlarsanız bu seferde bir kaç densiz "alkol alkol" diye delirip olay çıkartıyor. sonra derslikler yapıyorsunuz, sağlıkçılar yapıyorsunuz adamlar rehabilitasyona girsin, işle güçle uğraşsın kafası dağılsın istiyorsunuz. genelde de sonuç veriyor.

    ancak görev azlığı, bir süre sonra sıkıntı yaratan büyüklük, organizasyon sorunları ve tabii ki bug'lar can sıkıyor. oyuna her update'te çok güzel özellikler ekleniyor ama yetersiz.

    ayrıca halen şu "general education" programından 10 kişiyi mezun etmenin bir yolunu bulamadım. kimse ilgilenmiyor. ayrıca yatak yapma görevini o kadar hapishane yaptım ancak bir tanesinde geçebildim. sorunlu mudur nedir zaten az görev var onda da acı çekiyorum. yardımcı olmak isteyenlerin mesajlarına açığım tabii ki.

    çocukluğumdan beri sıkı tycoon'cu olan beni kendine feci bağlamış bir oyundur. 10 üzerinden bu eksiklerinin olmasına rağmen 8 puanı hak ediyor. bu tycoon kıtlığında ilaç gibi.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap